El futur de l'avinguda Baixador

El govern convocarà els veïns properament per comunicar el calendari d'obres


Temes relacionats

Canvi a les sessions d'audiència pública del ple (19/mai/20)

El futur de l'avinguda Baixador, la seguretat a la carretera de Rubí i els nius de cotorres, a l'audiència pública telemàtica (18/mai/20)


  • Comparteix:

El veí Sergi López ha preguntat, a l'audiència pública del ple, en quin punt es troba el projecte d'urbanització de l'avinguda Baixador. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat que està 'pràcticament tancat'. Es traduirà en una 'gran rambla' on es donarà prioritat als vianants. Duch ha avançat que en les properes setmanes es convocarà el veïnat per posar sobre la taula detalls com quina part dels 4,8 milions del pressupost d'aquests treballs assumiran els veïns i quina l'administració. També es donaran detalls del calendari d'obres. El republicà ha demanat disculpes pel retard a l'hora d'oferir novetats sobre aquesta situació.

Duch també ha anunciat la creació d'una nova entitat en aquesta zona, l'Associació de Veïns de l'avinguda Baixador, on Sergi López és el president.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.