Junts proposa una sèrie de mesures per garantir l'accés a l'educació davant la crisi de la Covid-19

El grup municipal vol que el sector educatiu de la ciutat es coordini i vinculi per trobar propostes 'molt més potents i consensuades'


Temes relacionats

Tots els detalls de la reobertura de centres educatius en fase 2 (20/mai/20)

EdBuilding reacciona a la possible reobertura de centres educatius en fase 2 (19/mai/20)


  • Comparteix:

Un alumne santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

Un alumne santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat proposa la creació d'un sistema de coordinació municipal que aglutini tots els centres educatius públics i privats de la ciutat per generar propostes davant la crisi del coronavirus i encarar el curs 2020-2021. El grup municipal ha fet arribar a l'equip de govern una sèrie de propostes i mesures per garantir l'accés a l'educació a tots els alumnes santcugatencs. La regidora de Junts Sandra Casat ha explicat que consideren necessària la convocatòria d'un Consell Escolar Municipal 'que reculli totes les visions' de tots els agents del sector.

Entre les propostes que el grup municipal ha dissenyat hi ha la d'ampliar la xarxa WIFI gratuïta, proveir de material informàtic i connectivitat a tot l'alumnat i professorat que ho necessiti, donar suport a les llars d'infants perquè no tanquin i oferir el màxim suport a les empreses i entitats que vulguin organitzar casals d'estiu.

Casat també ha remarcat la importància que l'administració doni tranquil·litat a les famílies ara que a la fase 2 de la desescalada els centres educatius podran començar a obrir. El grup municipal proposa també la creació d'un portal per resoldre dubtes als estudiants que enguany es presenten a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

Per últim, Junts proposa fomentar un projecte de voluntariat amb els instituts i les impressores 3D amb les quals se'ls va dotar, habilitar una bústia d'idees per a infants i joves perquè puguin expressar les seves inquietuds respecte a la Covid-19 i activar el Campus Universitari per incentivar la recerca per enfortir la ciutat després de la crisi.


Sandra Casat

Saps que si estàs en un grup amb tots els equips és molt més consistent el resultat de la proposta. Si abans de fer-la has fet una diagnosi del que està passant, la proposta és molt més potent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.