L'Ajuntament alerta a Fiscalia d'un sobrecost del 52% en el servei de grua municipal

És la segona vegada que el consistori facilita documentació sobre aquest servei a Fiscalia


Temes relacionats

Llorente: 'El contracte de la grua es va demorar perquè no es va fer una bona previsió' (15/mai/20)

Fortuny lamenta que l'actual govern de Sant Cugat 'posi l'esforç en destruir' i defensa la seva gestió (15/mai/20)

El govern de Sant Cugat entrega a la Fiscalia documentació sobre la prestació del servei de grua municipal (13/mai/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha facilitat a Fiscalia nova documentació sobre el contracte del servei de grua municipal. En concret, ha remès un informe elaborat per la tinenta d'alcaldia de Bon Govern, Transparència, Participació i Barris, Lourdes Llorente, en el qual es posa de manifest un sobrecost d'un 52% sobre l'import contractat del servei de grua entre els anys 2014 i 2019. Aquesta és la segona vegada que el consistori porta a Fiscalia informació referent a aquest servei.

La concessió pel servei de grua municipal es va fer el 2014 i que, després d'una pròrroga, va finalitzar l'any 2016. Segons l'informe, elaborat per Llorente, hi ha un sobrecost de gairebé 376.000 euros amb l'import màxim de licitació anual que era de gairebé 262.000 euros.

Llorente creu que no hi ha cap justificació per aquest 'sobrecost' i per això han remès aquest informe als Mossos, com a policia judicial, perquè li facin arribar a Fiscalia. De fet, els Mossos s'han personat aquest dimecres al consistori per recollir altra documentació que està sota la investigació de la Fiscalia.

Com ja va explicar l'equip de govern després de l'entrega de la primera documentació sobre aquest servei, actualment s'està treballant per a la municipalització i, per fer-ho, es va requerir informació a l'empresa concessionària sobre el cost del servei. L'Ajuntament va explicar que la companyia va enviar una documentació on apareixia l'expressió 'Servicios varios en (B)'. Després de demanar explicacions i que no fossin 'clarificadores', el govern va lliurar aquest material a la Fiscalia, que ara ha ampliat amb aquest nou informe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.