Els Consells de Barri reprenen la seva activitat amb sessions a través de videoconferència

La regidoria de Participació i Barris treballa per detectar possibles casos de bretxa digital


Temes relacionats

Sant Cugat ja té sis consells de barri ( 5/mar/20)

El nou consell de barri de Nucli Antic, a tocar (27/gen/20)


  • Comparteix:

Imatge d'un Consell de Barri presencial / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'un Consell de Barri presencial / Font: Cugat Mèdia

Els consells de barri reprenen la seva activitat habitual amb sessions i grups de treball a través de videoconferència a partir d'aquest dimecres amb el del Centre Est. La regidoria de Participació i Barris s'està treballant per detectar possibles casos de bretxa digital amb la voluntat de buscar solucions i que les entitats i el veïnat puguin seguir participant en la presa de decisions dels seus barris. Les sessions seran obertes i per tal de facilitar la participació i les intervencions de tothom, les persones que vulguin seguir-les com a públic ho podran fer de diferents maneres a través de decidim.santcugat.cat o seguint la retransmissió en directe a través del www.cugat.cat.

Durant les darreres setmanes, ja s’han fet trobades en línia amb les entitats per poder-les informar de les actuacions que s’estaven fent a la ciutat. També s'han programat grups de treball a cadascun dels barris per seguir avançant.

El segon Consell de Barri després del Centre Est serà el de Mira-sol, el 17 de juny a les set de la tarda. Els altres tres que resten estan per confirmar però poden ser el del Centre Oest, 25 de juny, el de la Floresta, 30 de juny, i el de Nucli Antic, 1 de juliol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.