Promusa preveu fer habitatges de lloguer per a gent gran a la plaça d'en Coll

També en aquesta zona es farà un equipament amb finalitats socio-educatives

Política

Publicat el 11/gen/05 per Ester Castanyer

L'Ajuntament farà una nova promoció d'habitatge públic de lloguer per a gent gran a l'entorn de la plaça d'en Coll. Es tracta de 18 pisos que s'ubicaran darrera la finca coneguda com a 'Xalet de Josepa Negre'. D'altra banda, el consistori vol convertir aquesta casa catalogada en un equipament socio-educatiu, tot i que cal acabar de definir quins seran els usos concrets de l'immoble.

Els18 pisos que Promusa té previst construir a la plaça d'en Coll, darrera el 'Xalet de Josepa Negre', estaran destinats finalment a la gent gran. Així ho ha explicat el vicepresident del consell d'administració de Promusa i tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha assegurat que l'objectiu és donar resposta a les necessitat d'habitatge d'aquest col·lectiu i fer-ho, a més, en una zona prou cèntrica.

Toni Ramon

Darrera de la plaça d'en Coll es farà un promoció d'habitatge per a gent gran aprofitant que és una zona cèntrica i per tant més idònia per fer pisos per gent gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, l'equip de govern estudia destinar el 'Xalet de Josepa Negre', una casa catalogada ubicada al número 4 de la plaça d'en Coll, a fer un equipament socio-educatiu. Així està previst en l'esborrany del Pla d'Actuació Municipal per al 2005-2007. Tot i això, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que encara cal acabar de definir quins seran els usos concrets d'aquest immoble. Escoltem-la.

Àngels Solé

Hi ha definides algunes necessitats per part de serveis socials i d'educació, però encara no hem arribat a definir finalment els usos més clars i concrets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que aquesta casa ha estat okupada durant un temps de forma il·legal, i que ara fa un any l'Ajuntament va decidir recuperar-la i rehabilitar-la per poder-hi fer un equipament municipal.