ICV demana que s'obrin expedients informatius de les obres a les places d'en Coll, Pere San i Lluís Millet


  • Comparteix:

Els ecosocialistes no descarten demanar, si cal, responsabilitats polítiques per uns projectes que consideren 'mals fets'

Els ecosocialistes no descarten demanar, si cal, responsabilitats polítiques per uns projectes que consideren 'mals fets'

El grup municipal d'ICV-EA ha demanat que s'obri un expedient informatiu sobre les obres de la plaça d'en Coll i de la plaça Pere San, i ja ha anunciat que farà el mateix amb les obres de la plaça Lluís Millet un cop s'hagin recepcionat. Els ecosocialistes consideren que aquests projectes s'han fet 'ràpid i malament', i per això volen estudiar a fons com s'han desenvolupat els projectes i, si és convenient, demanar responsabilitats polítiques.

Des d'ICV-EA consideren que els resultats de les obres de les places d'en Coll, Pere San i Lluís Millet no són, ni de bon tros, satisfactoris. Així es demostra, diuen, amb els continus problemes que han anat sorgint al voltant d'aquests projectes com el trencament de les lloses, els problemes ocasionats al servei de recollida d'escombraries o les modificacions que potser caldrà fer a la plaça de l'Estació per garantir la seguretat i la correcta convivència entre vianants, vehicles privats i autobusos.

Davant d'aquesta situació, els ecosocialistes han demanat que s'obri un expedient informatiu per cada un dels projectes, amb la voluntat de poder-los estudiar i determinar si cal demanar responsabilitats polítiques per unes obres que consideren que s'han fet 'amb presses i malament' just abans de les darreres eleccions municipals. Escoltem el portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix.

Xavier Boix

Estudiarem els expedients i demanarem responsabilitats al nivell que toqui. Aquí s'han fet les coses molt malament i com a ciutadans hem de demanar responsabilitats.


Els ecosocialistes denuncien també, com ja han fet en altres ocasions, que l'equip de govern doni per finalitzat l'eix de vianants des de la plaça de l'Estació i fins la plaça d'en Coll, ja que segons afirmen, el projecte actual només contribueix a produir una fractura entre banda i banda del Monestir. Segons Boix, ni el carrer de la Creu ni l'avinguda de Cerdanyola són realment carrers per als vianants.

Xavier Boix

És un tema de model de ciutat. El govern de CiU ja va apostar en el seu moment per una fractura entre la part de davant i la del darrera del Monestir. Per mi, això no és un eix de vianants.


En aquest sentit, ICV-EA denuncia que es tracta simplement d'una qüestió de voluntat política i no pas d'un qüestió tècnica o urbanística, i lamenta que, de moment, la ciutat hagi perdut l'oportunitat de tenir 'un gran eix de vianants ben fet' que vagi des de la plaça d'en Coll i fins la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.