Un santcugatenc a l'executiva del nou Partit Nacionalista de Catalunya

Marc Tolrà forma part de l'executiva del partit que lidera Marta Pascal


  • Comparteix:

Marc Tolrà, en un acte del PNC / Foto: Cedida

Marc Tolrà, en un acte del PNC / Foto: Cedida

El santcugatenc Marc Tolrà és un dels integrants de l'executiva del Partit Nacionalista de Catalunya, el nou partit polític que lidera Marta Pascal. Tolrà, excap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), marca com a objectiu d'aquesta nova agrupació 'situar el catalanisme moderat, de centre, europeista, pactista i el bon govern sobre la taula al servei dels 7,5 milions de catalans, sense exclusions'.



Marta Pascal ha assumit la secretaria general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC). Ho ha fet allunyant-se de Junts per Catalunya (JxCat) i reivindicant un espai 'd'acord i transversal'. 'El que no compartim són plantejaments de confrontació. Tenim vocació de trobar-nos amb molta altra gent, sempre que sigui en sentit positiu', ha remarcat.

En relació al referèndum, la formació ha tornat a deixar clara l'aposta per acordar-lo juntament amb l'estat espanyol i ha defugit la unilateralitat. 'El nostre model és la via escocesa, així ho hem dit sempre', ha assenyalat. Pascal, que era l'única candidatura, ha rebut el 91% dels vots a favor dels militants de la formació que s'ha fundat aquest dissabte a Girona.

L'executiva sortint del nomenament de Marta Pascal com a secretària general la formen setze membres. Al seu costat, Pascal comptarà amb Georgina Bombardó, Mercè Dalmau, Rosa Orriols, Eva Garrell, Àlex Moga, Oriol Puig, Pep Garcia, Marc Perelló, Albert Farré, Adrià Aldomà, Pere Martínez, Bernat Orellana, Manel Romans, Marc Tolrà i Rodolfo Fernández.





Marc Tolrà

Els objectius que ens marquem són presentar-nos a les eleccions i obtenir una representació que ens permeti posar sobre la taula qüestions que s'han anat oblidant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.