Carmela Fortuny (Junts): 'El tripartit ha viscut del rèdit polític del mandat anterior'

Fortuny reclama al nou govern un projecte propi


  • Comparteix:

'Manca de projecte de ciutat'. Aquest és el resum que des de Junts per Sant Cugat fan del primer any de mandat del nou govern. En una entrevista a Cugat Mèdia, la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, considera que 'el govern tripartit ha viscut aquest any del rèdit polític i la bona feina del mandat anterior, i això és bo per a la ciutat'. Fortuny també ha lamentat el clima institucional instaurat en alguns moments i ha reiterat la predisposició del seu grup a col·laborar per afrontar els reptes que té la ciutat. Una vegada més, la líder de Junts ha estès la mà a ERC-MES per formar govern.



'Constatem, després d'un any, que el govern no té un projecte de ciutat', ha assegurat Fortuny en referència, per exemple, a la manca de pla d'actuació municipal. Segons la portaveu de Junts, el nou govern format per ERC-MES, el PSC i la CUP-PC actua de manera diferenciada i s'uneix per atacar tot allò que representa el seu partit, un fet que 'paralitza la ciutat'.

Tot i això, Fortuny ha reiterat la col·laboració del seu grup com a oposició, amb nou regidors, del qual ha dit que ha fet molta feina i ha estat propositiu. La portaveu, però, ha demanat un respecte institucional que considera que s'ha perdut en alguns moments.

De fet, Fortuny ha posat en valor la feina feta per l'actual equip de govern en la gestió de la crisi sanitària, especialment des de l'àmbit de Serveis Socials, però creu que l'àmbit d'Economia s'ha de posar a treballar per a la reactivació econòmica.

En aquest sentit, i per als propers tres anys, Fortuny ha assegurat estar a l'expectativa de veure què passarà amb les comissions especials per la Covid-19 i ha marcat com a reptes prioritaris l'habitatge, la qualitat de l'aire, l'estat de la ciutat i la recuperació econòmica postcovid.

De moment, però, des de Junts per Sant Cugat veuen un encert continuar amb el projecte de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola i la millora en els serveis socials, així com l'Anella Verda, tot i que creuen que la seva implantació ha estat 'nyap' al qual ha faltat planificació.

Tot i això, Fortuny, conscient de com ha marcat la gestió de la ciutat la pandèmia de la Covid-19 aquest primer any, deixa marge a un nou govern que creu que s'ha equivocat en centrar-se en la gestió anterior i no tenir un projecte propi.




Carmela Fortuny

Durant aquest primer any, el govern tripartit ha viscut del rèdit i la bona feina del mandat anterior i això és bo per la ciutat. Trobo a faltar que hi hagi projecte. L'unic acord és anar contra Junts per Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es ben evident , que no existeix, un projecte de ciutat, el tripartit ERC+PSC+CUP, nones te un únic objectiu, que no governi qui va guanyar les eleccions, es a dir Junts per Sant Cugat.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 8/jul/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.