Aldo Ciprian: 'Canviar els 32 anys de CDC ha estat positiu'

El portaveu de Cs demana més iniciativa a l'equip de govern


  • Comparteix:

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, creu que el canvi de govern a Sant Cugat ha estat positiu. Ciprian el considera un canvi necessari, tot i que caldrà veure com el nou equip de govern executa les seves propostes. Durant l'entrevista de valoració del primer any de mandat, el líder del grup municipal taronja reconeix que ha estat un any excepcional, marcat sobretot per la pandèmia de la Covid-19, i per això reclama al govern municipal que la resposta a les conseqüències de la situació sanitària sigui la prioritat principal.



'El canvi ha estat positiu perquè és un canvi, després veurem si l'evolució és bona o no', ha concretat Ciprian, qui retreu, però, falta d'iniciativa a l'equip de govern.

Ciprian ha posat com a exemple la gestió de la Covid-19 al municipi. Segons el portaveu de Cs, les mesures impulsades pel govern municipal 'han tingut poc pes' i no han estat ràpides. Tot i així, considera que la seva formació ha fet costat a l'executiu, al qual ara reclama que la gestió postcovid sigui una prioritat. Reconeix que s'ha donat resposta en matèria de serveis socials, però demana més mesures des d'altres àmbits per donar solucions als ciutadans.

Per això, Ciprian creu que cal donar més marge a l'equip de govern per valorar la seva gestió i reclamar accions promeses durant la campanya electoral com la reformulació de Promusa.

Encerts i errors
Preguntat sobre els encerts i errors del govern municipal, Ciprian situa com a encert la gestió dels contractes investigats per Fiscalia com el de la grua.

En canvi, veu com un error la implantació en aquests moments de l'Anella Verda, que considera que 'no té sentit i no és una necessitat actual'; i la falta de mesures per al Tribut Metropolità.

'Han de donar solucions i no queixar-se del que feia CDC o el PDeCAT el mandat anterior', ha assegurat el portaveu del grup municipal de Cs.


Aldo Ciprian

El canvi ha estat positiu perquè és un canvi, després veurem si l'evolució és bona o no. Canviar els 32 anys de CDC ha estat positiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.