Els familiars dels presos de l'1-O rebutgen la 'repressió' en un vídeo

Coincidint amb els 1.000 dies de l'empresonament dels Jordis, l'ACDC publica un missatge de suport als presos i contra les condemnes


  • Comparteix:

Un fragment del vídeo

Un fragment del vídeo

Familiars dels presos del procés rebutgen '1.000 dies vergonyants' amb un vídeo a les xarxes socials coincidint amb l'arribada a aquesta xifra de presó de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Diana Riba, parella de Raül Romeva, i familiars de Clara Ponsatí apareixen en aquest vídeo, on parents dels presos o 'exiliats' remarquen que la 'repressió no s'atura'. Això sí, els participants del vídeo, assenyalen que seguiran 'exercint els drets fonamentals' i que seguiran 'determinats' lluitant per la justícia.

'El Raül segueix entrant a la presó cada dia que surt', reflexiona Riba en declaracions a Cugat Mèdia. '1.000 dies són ja quatre xifres; recordo quan els Jordis en van fer 100, aquella sensació de desesperació', lamenta.

Al vídeo hi apareix dos germans de Ponsatí, Oriol i Berta, i el seu cunyat, a més de familiars de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, entre d'altres.




Diana Riba

Els 1.000 dies ens permeten demostrar veure com passa el temps. Ja ens va passar quan els Jordis van fer 100 dies. Recordo aquella sensació de desesperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.