L'EMD actuarà sobre la concessió del complex esportiu de Valldoreix quan la sentència sigui ferma

Puig defensa que el conveni de 2012 que pot tombar la sentència suposava un benefici per a totes les parts


Temes relacionats

Veïns de Valldoreix reclamen resoldre la concessió del complex esportiu després de vuit anys de litigi (15/jul/20)

Una sentència anul·la la modificació del contracte de l'EMD i la gestora del Complex Esportiu de Valldoreix (19/jul/16)

El vocal Pau Alonso demana un nou concurs per gestionar el complex esportiu ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

El complex esportiu de Valldoreix es troba al carrer Brollador / Foto: EMD

El complex esportiu de Valldoreix es troba al carrer Brollador / Foto: EMD

L'EMD de Valldoreix no prendrà cap decisió quant a la concessió del complex esportiu fins que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sigui ferma. El president de l'administració del territori, Josep Puig, respon així al dictamen que l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVVP) ha entregat als vocals perquè l'ordre del jutge 'no comporti un perjudici per a la ciutadania'. Puig ha recriminat al govern que encapçalava entre 2003 i 2011 Monterrat Turu (sota el paraigua de l'aliança entre el PSC, ICV-EUiA, ERC i l'AVVP) que no treballés per renovar el conveni anterior, que Puig ha qualificat de 'nyap'.

'Als 8 anys que van estar al govern van ser incapaços de negociar res per al complex', critica el president de l'EMD. Puig també ha lamentat que la junta de veïns tombés la proposta per presentar un recurs a la sentència del TSJC. Tot i això, l'empresa Eventing Sports Cinc sí que n'ha pogut presentar un i encara falta saber com ho resol el tribunal.

Malgrat la sentència, Puig ha defensat la gestió de l'executiu quan va elaborar el conveni l'any 2012. 'Era d'interès públic perquè estalviava diners a l'EMD', assegura Puig sobre una concessió que preveia que Eventing Sports Cinc assumís les despeses d'aigua i energia a canvi d'una subvenció anual de 50.000 euros per part de l'administració. Puig assegura que la despesa anterior a aquest acord era de 250.000 euros que repercutien sobre el contribuent valldoreixenc.


Josep Puig

Vam fer un conveni nou que establia uns paràmetres beneficiosos per a tothom. Resulta que ells en vuit anys no fan res, perden les eleccions i els hi agafa la rebequeria d'impugnar el conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.