Marta Pascal (PNC): 'No ens trobaran en pactes de despatxos, sí en una mirada àmplia'

El Partit Nacionalista de Catalunya ha presentat el seu projecte a Sant Cugat


  • Comparteix:

El PNC ha presentat la seva proposta a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El PNC ha presentat la seva proposta a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) posa la mirada en les eleccions catalanes (encara pendents de convocar) amb vocació de sumar. 'No ens trobaran en pactes de despatxos, sí en una mirada àmplia perquè hi hagi una força política que sigui veritablement útil per a Catalunya', ha expressat la líder del partit, Marta Pascal. Ho ha dit en l'acte de presentació de l'agrupació a Sant Cugat, que ha tingut lloc aquest divendres a la Masia Ca n'Ametller amb una vintena d'assistents, entre ells l'exalcalde Lluís Recoder.

Per a Pascal, Sant Cugat és precisament 'un d'aquells espais on té més sentit que mai tirar endavant' la proposta del PNC. Admet que es tracta d'un partit on 'el món convergent té un pes' destacat, tot i que creu que és 'un punt de trobada de moltes famílies polítiques'. En aquest sentit, el perfil del simpatitzant del PNC va més enllà d'exvotants convergents; Pascal apunta al fet que hi ha molta gent que s'ha acostat perquè se sent 'orfe' de partit.

La d'aquest divendres ha estat una de les trobades territorials que el PNC està fent per desplegar-se arreu de Catalunya, amb trobades amb simpatitzants a porta tancada perquè puguin expressar les seves inquietuds i configurar els passos que seguirà. Tot plegat, per preparar-se per a les eleccions al Parlament de Catalunya, que encara s'han de convocar.


Marta Pascal

Tenim la vocació de construir un projecte ampli, transversal. No estem per fer pactes de despatxos, sinó de vestir una oferta electoral que incorpori matisos que van del catalanisme al sobiranisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.