Veïns de la Floresta i les Planes exigeixen una resposta sobre la reobertura dels seus centres sanitaris

L'assemblea ha decidit enviar un burofax a Mútua de Terrasa per saber si l'1 d'octubre s'obriran els centres


Temes relacionats

Un 'consultori de campanya', resposta veïnal al tancament dels consultoris de la Floresta i les Planes (30/jun/20)

Veïns de la Floresta i les Planes es mobilitzen per exigir la reobertura dels seus centres sanitaris (13/jun/20)


  • Comparteix:

Una vintena de veïns de la Floresta i les Planes, agrupats a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de les Planes i la Floresta, han decidit enviar un burofax a Mútua de Terrassa i l'Ajuntament per saber si l'1 d'octubre es reobriran els centres sociosanitaris d'aquests dos barris. La plataforma ha avançat que si continuen tancats després d'aquesta data reobriran el consultori de campanya el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre. Segons la Plataforma, Mutua de Terrassa es va comprometre a reobrir els dos centres l'1 d'octubre, però encara ningú s'ha pronunciat amb una 'resolució ferma'.

Gairebé dues hores d'assemblea davant el centre sociosanitari de la Floresta amb representants veïnals de les Planes i la Floresta, representants de la Marea Blanca Sant Cugat i persones a títol personal que han exposat el seu malestar per la incertesa sobre la reobertura dels dos centres.

Tothom espera que l'1 d'octubre es reobrin aquests equipaments, però ara mateix estan tancats a pany i forrellat. Un dels integrants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de les Planes i la Floresta exigeix que tant Mútua de Terrassa com l'Ajuntament de Sant Cugat decideixin fermament i es comprometin a la reobertura dels centres.

Els centre sociosanitari de la Floresta està integrat per dos metges, un ATS i un administratiu, però a hores d'ara es desconeix quin serà el plantejament a curt termini. Els dos equipaments es van tancar arran de la Covid-19.






Paco Bailón

Volem una resposta de Mutua de Terrassa i de l'Ajuntament. Tots tenen la seva responsabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.