Joan Soler, president de la junta gestora del PDeCAT

L'exalcaldessa Mercè Conesa forma part de l'executiva del partit, que remarca que segueix "al servei d'associats, votants i ciutadans"


  • Comparteix:

Joan Solé / Foto: Cedida

Joan Solé / Foto: Cedida

Joan Soler és el nou president de la junta gestora del PDeCAT a Sant Cugat. L'executiva, formada per cinc membres, entre els quals hi ha l'exalcaldessa Mercè Conesa, es planteja com a objectiu 'fer evident que el partit segueix on era i com ha estat sempre: al servei dels associats, votants i ciutadans'. Aquesta junta relleva la que encapçalava Lola Mata, que va deixar el càrrec després de la seva dimissió en bloc, una vegada no es va aconseguir 'transitar' des del Partit Demòcrata a Junts per Catalunya.

Aquesta junta gestora ha de servir per consolidar l'estructura del partit a la ciutat i donar "estabilitat" al partit en els propers mesos, ha explicat Soler en declaracions a Cugat Mèdia. Unes hipotètiques eleccions a la Generalitat són a l'horitzó i Soler creu que el PDeCAT encara hi té moltes coses a dir. Sobre la junta, la defineix com a "brillant", amb personatges de llarga trajectòria política com l'exalcaldessa Mercè Conesa o l'exdiputada Mireia Canals.

De cara a unes hipotètiques eleccions futures per elegir una junta definitiva, Soler creu que el pas més important és estabilitzar el partit i convertir-se en una força a tenir en compte a la ciutat.


Joan Soler

El partit no marxa enlloc, segueix on era, al servei dels associats, els votants i la ciutadania. Aquest és l'objectiu. Internament volem donar consistència al partit davant d'una situació complexa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.