Àngels Solé acusa ICV de voler entorpir el Pla de Cultura


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde diu que el projecte de la Casa de Cultura s'ha explicat en el consell de cultura i que hi ha una subcomissió de seguiment

La tinent d'alcalde diu que el projecte de la Casa de Cultura s'ha explicat en el consell de cultura i que hi ha una subcomissió de seguiment

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha desmentit rotundament que no s'hagi informat les entitats culturals i els grups polítics sobre les propostes de l'equip de govern per al pla d'usos de la Casa de Cultura i de Can Quitèria, tal i com assegura ICV. Solé ha explicat que la conversió de la Casa de Cultura en hotel d'entitats es va informar al Consell de Cultura, mentre que el projecte de la masia de Can Quitèria va ser abordat en comissió informativa. La tinent d'alcalde acusa als responsables d'ICV-EA de voler boicotejar el Pla de Cultura.

Solé ha desmentit amb tota rotunditat la crítica feta per ICV-EA, que considera que l'equip de govern ha tingut una actitud fraudulenta cap al Pla de Cultura, ja que ha decidit sobre l'ús que tindran la Casa de Cultura i Can Quitèria al marge d'aquest projecte de participació i dels grups de l'oposició i les entitats.

La tinent d'alcalde de Cultura ha assegurat que les propostes sobre l'ús i el funcionament d'aquests dos equipaments s'han explicat en el Consell de Cultura i en comissió informativa, i que fins i tot s'ha creat una subcomissió de seguiment del projecte oberta a tothom que hi ha volgut participar. Àngels Solé ha afegit, a més, que la proposta de fer una Casa d'Entitats ja estava en el seu programa electoral i ha assegurat, per tant, que en cap moment s'ha enganyat a ningú ni s'ha comès cap frau.

Àngels Solé

No hem enganyat a ningú. Fer una casa d'entitats era una de les nostres propostes electorals i la hem explicat en les comissions


La tinent d'alcalde ha remarcat també que la funció de l'equip de govern és posar en marxa projectes i fer-los coincidir amb les necessitats de les entitats culturals, tal i com assegura que passa en aquest cas.

A més, Solé ha acusat els ecosocialistes de voler entorpir el Pla de Cultura des del principi, ja que segons ha dit, les seves queixes no s'adeqüen, ni molt menys, a la realitat.

Àngels Solé

Iniciativa té un interés especial perquè el Pla de Cultura no tiri endavant, ja des de bon principi.


D'altra banda, la tinent d'alcalde ha volgut remarcar que el pla d'usos aprovats respon a un projecte molt bàsic que permeti escollir l'equip d'arquitectes que haurà fer de fer les obres de reforma dels dos equipaments, i que un cop fet això, ja s'acabaran d'adequar els projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.