Acord plenari per reclamar millores de seguretat a la Rabassada

La moció de Junts, aprovada per unanimitat, també proposa la millora en l'accés a Can Cortés


  • Comparteix:

Imatge de l'abril d'una esllavissada a la Rabassada / Foto: Servei Català de Trànsit

Imatge de l'abril d'una esllavissada a la Rabassada / Foto: Servei Català de Trànsit

La seguretat a la carretera de la Rabassada preocupa l'Ajuntament de Sant Cugat i, per això, reclamarà al departament de Territori i Sostenibilitat una millora en aquest aspecte. El ple ha donat llum verda per unanimitat a una moció de Junts amb aquesta reivindicació i proposa que s'estableixin mesures com la instal·lació de radars de tram, càmeres i separadors als revolts. El text també demana una millora en l'accés a Can Cortés i proposa la construcció d'una rotonda.

ESCOLTA-HO

POTS CONSULTAR AQUÍ LA MOCIÓ

"És una de les carreteres amb més sinistralitat" de Catalunya. Així començava el regidor Joan Puigdomènech la defensa de la moció, i recordava que la via, a més, té "greus errors de senyalització". Des de l'executiu local, el regidor de Mobilitat, José Gallardo, ha manifestat l'acord amb el contingut del text, però creu que fins i tot es pot anar "més enllà", reclamant també millores, per exemple, a altres encreuaments de la via.

Tant des del tripartit com des de l'altre partit de l'oposició, Cs, s'ha qüestionat que sigui Junts qui presenti la moció, ja que el conseller de Territori i Sostenibilitat és l'exregidor santcugatenc i membre del partit, Damià Calvet.


Joan Puigdomènech

Amb aquesta moció cridem a l'administració a què baixi el nivell de perillositat de la carretera i de les interconnexions de barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.