Torna el format telemàtic a la junta de veïns de Valldoreix

La sessió plenària té lloc aquest dijous i es podrà veure a www.cugat.cat


  • Comparteix:

La Junta de Veïns d'aquest dijous serà telemàtica / Foto: Captura

La Junta de Veïns d'aquest dijous serà telemàtica / Foto: Captura

La junta de veïns de Valldoreix torna a celebrar-se de manera no presencial. Serà aquest dijous a les cinc de la tarda en sessió ordinària, que es podrà veure en directe a www.cugat.cat. S'hi debatran tres mocions: una de Junts i ERC-MES de suport a Quim Torra, una altra dels republicans i la CUP-PC per estudiar la recuperació dels terrenys immatriculats per la parròquia de Sant Cebrià i una altra del PSC per demanar inversions directes de l'AMB.

ORDRE DEL DIA
1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple ordinari del dia 24 de setembre de 2020 (Exp.1008/2020) i del ple extraordinari del dia 24 de setembre de 2020 (Exp.1012/2020).
2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
  • Moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del 131è President de la Generalitat de Catalunya presentada per Junts per Sant Cugat-Valldoreix i per ERC.
  • Moció del Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d'Esquerres (ERC-MES) i del grup de la CUP-PC de rebuig a les immatriculacions de l'Església Catòlica, de defensa del patrimoni històric, cultural i parroquial local, i per tal d'estudiar la viabilitat d'adquirir la propietat dels terrenys Immatriculats, per part de la Parròquia de Sant Cebrià.
  • Moció del PSC-CP per demanar inversions directes de l'AMB.
  • 3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de setembre de 2020 fins al dia 10 d'octubre de 2020 ambdós inclosos.
    4. Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 10/2020.- Expedient 1585/2019.
    5. Aprovació del compromís d'incloure en el Pressupost Municipal any 2021 l'obra de Clavegueram i xarxa de pluvials del Passatge de Can Bord, Rambla Jacint Verdaguer, Riera de Nonell i aprovació del conveni amb l'escola Santa Clara Internacional College per l'execució de l'obra. Expedient 694/2020.
    6. Aprovació inicial del Projecte de Millora de l'Enllumenat públic i estalvi energètic. Expedient 724/2020.
    7. Acció de govern.
    8. Precs i preguntes.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.