Pas endavant de l'EMD perquè Valldoreix aculli una nova escola privada

Falta el vistiplau de l'ACA per arranjar el clavegueram perquè la Santa Clara International School s'instal·li a la vila


  • Comparteix:

Els terrenys on s'ubicaria l'escola / Foto: Google Maps

Els terrenys on s'ubicaria l'escola / Foto: Google Maps

L'escola privada Santa Clara International School s'ubicarà a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, en uns terrenys propers a la Casa de la Vila de Valldoreix. Es tracta d'un projecte del qual hi ha notícies des de 2006 i que ja va rebre el vistiplau urbanístic de l'Ajuntament de Sant Cugat i de la Generalitat. Ara falta que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) digui la seva perquè es puguin desenvolupar unes obres al clavegueram, que permetran la construcció de l'edifici d'aquest centre educatiu.

Tot plegat ha rebut llum verda de la junta de veïns de Valldoreix, amb el suport de Junts per Valldoreix i Cs, l'abstenció del PSC i els vots en contra d'ERC-MES i la CUP-PC. El portaveu dels republicans, Lluc Cahís, ha expressat els seus dubtes sobre la construcció de l'edifici pel fet que acolliria una escola religiosa. La vocal de Junts Susana Herrada ha subratlla que "ens agradi o no, si compleixen els requisits de la llicència" no es pot frenar la seva construcció.

Cahís també ha preguntat si el projecte de construcció de l'edifici preveu un estudi sobre l'impacte que tindria l'escola sobre la mobilitat de l'escola. El president de l'EMD, Josep Puig, assegura que això ja ho recull el projecte.

El cost dels treballs d'arranjament del clavegueram se'l repartiran l'EMD (166.100 euros) i l'escola (247.223 euros).


Susanna Herrada

Quan hi ha un terreny que té una qualificació apta per a l'escola, ens agradi o no, si compleix amb els requisits de l'escola, no podem negar que s'hi posi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.