Ja es pot consultar el cens electoral per poder participar en el referèndum de la Constitució europea


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha fet públic el cens electoral per participar en el referèndum sobre la Constitució europea, que se celebrarà el 20 de febrer. El cens es pot consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a les oficines municipals descentrlitzades dels districtes i a l'EMD de Valldoreix. El període per presentar reclamacions és fins el 28 de gener.

'Aprova vostè el Tractat pel qual s'estableix una Constitució per a Europa?'. Aquesta és la pregunta que els ciutadans de tot l'Estat que vulguin participar al referèndum podran respondre d'aquí un mes, el diumenge 20 de febrer. Per poder fer-ho, però, hauran d'assegurar-se abans que el seu nom consta al cens electoral, que s'ha fet públic avui mateix.

El cens es podrà consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a les oficines municipals descentralitzades i a l'EMD de Valldoreix, on es podran presentar reclamacions fins el 28 de gener. Només podran participar en el referèndum els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys, amb nacionalitat espanyola i inscrits al padró d'habitants fins el 31 d'octubre del 2004.

Pel que fa a la distribució de les meses i els col·legis electorals, hi ha dues modificacions respecte a consultes electorals anteriors. El col.legi situat tradicionalment a la Seat passa ara al gimnàs del CEIP Joan Maragall, mentre que el col. legi del Novaula passa al PAV 3 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler. En total, es podrà exercir el dret a vot en 67 meses repartides en 16 col·legis electorals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.