Atenció, comerciants: últims dies per adherir-se a la campanya de vals de descompte 'Gràcies, compra a Sant Cugat'

Cada família de Sant Cugat disposa d'un val de descompte de 20 euros per gastar a comerços de proximitat de la ciutat


Temes relacionats

[Mapa] Localitza els establiments adherits a la campanya de descomptes (29/oct/20)

20 euros per gastar en comerços de Sant Cugat: com funciona la campanya? ( 1/oct/20)


  • Comparteix:

El període perquè els establiments comercials de la ciutat s'adhereixin a la campanya 'Gràcies, compra a Sant Cugat' acaba aquest dissabte. Amb la iniciativa, les famílies disposen d'un val de 20 euros de descompte per gastar als establiments de proximitat, ja siguin comerços o restauració. Tot plegat és una proposta de l'Ajuntament a la qual es destinen 600.000 euros i que requereix que els comerços sol·licitin participar-hi.

Des del restaurant Mezzanotte, Marta Cardús celebra, en declaracions a Cugat Mèdia, que aquesta iniciativa no només implica el sector comercial de Sant Cugat, sinó també "els habitants del poble". La campanya és vista, en paraules d'Ivó Castells, de La Fem, una "oportunitat" per fer front al tancament al qual s'han d'enfrontar molts establiments, especialment els del sector de la restauració. És una visió compartida des de la botiga De Mammalia, on Iris Casabona creu que 'Gràcies, compra a Sant Cugat' ajuda el veïnat a conèixer les propostes comercials de la zona.

Els clients amb qui ha parlat Cugat Mèdia també han posat en valor que l'app amb què funciona la campanya permeti conèixer els establiments, però també que es puguin fer compres de proximitat amb un estalvi per a la butxaca.

Actualment hi ha més d'una cinquantena d'establiments que s'han adherit a la campanya, però des de l'Ajuntament es fa una crida perquè s'hi apuntin més. "Vull animar tots els comerços que estan en una situació d'incertesa a què es presentin i participin", explica la tinenta d'alcaldia de Comerç i Promoció Econòmica, Elena Vila.

COM FUNCIONA?
  • 30.000 famílies de Sant Cugat rebran a casa un val de descompte i una carta explicativa.
  • El xec equival al 50% de cada compra, sense import mínim, i es pot fer servir en més d'un establiment fins que s'esgotin els 20 euros. És a dir, per exemple, si el cost final de la compra són 30 euros, et descompten 15 i encara tens 5 euros més de descompte per a una altra compra.
  • Els vals es poden validar a partir d'aquest dimecres i funcionaran fins al 30 de novembre. A partir de l'1 de novembre i quinzenalment, l'Ajuntament liquidarà els imports dels vals als negocis amb un màxim de 3.000 euros per establiment.


  • QUI S'HI POT ADHERIR?
    Requisits per adherir-s'hi com a establiment:
  • Tenir com a màxim nou persones treballadores
  • Tenir local físic a Sant Cugat
  • Que s'hagin vist obligats a tancar durant els mesos d'estat d'alarma
  • Hauran d'estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries, de seguretat social o mutualitat i hauran d'estar donats d'alta censal des d'abans de la declaració de l'estat d'alarma
  • Per tant, també inclou franquícies, restauració i serveis, sempre que compleixin amb aquests punts.


  • QUÈ HAN DE FER ELS COMERÇOS?
    Els establiments que s'hi vulguin afegir hauran de presentar una sol·licitud telemàtica, a la web de l'Ajuntament, entre l'1 i el 31 d'octubre. A mesura que el consistori i l'associació Sant Cugat Empresarial validin el comerç, aniran sortint al llistat que es pot consultar a l'aplicació per a mòbils 'Gràcies, compra a Sant Cugat', disponible per a Android i per a iOs. De fet, tant des de l'Ajuntament com des de l'entitat oferiran un servei d'assessorament per resoldre dubtes als comerços i, a més, agents cívics informaran tots els establiments de la ciutat de la campanya.

    QUÈ HAN DE FER LES FAMÍLIES?
  • Només una persona major d'edat de cada llar empadronada a Sant Cugat pot activar el val de descompte de 20 euros
  • S'haurà de validar a través de l'aplicació 'Gràcies, compra a Sant Cugat', on s'hi haurà d'introduir el DNI i es podran consultar el saldo i moviments de les compres i els establiments als quals es pot consumir.





  • Botiguers i clients

    És un tipus d'ajut que implica comerç i habitants. / És una oportunitat per promocionar la compra on-line. / Ens ha ajudat amb clientela que ja teníem. / Donen l'empenta que fa falta.

    Elena Vila

    M'agradaria animar tots els comerços que estan en una situació complicada perquè es presentin a la campanya.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.