Proposta veïnal al CatSalut perquè el consultori de la Floresta obri tres dies a la setmana i el de les Planes, dos

Salut, l'Ajuntament, Mútua Terrassa i veïns del districte han mantingut una reunió per abordar el tancament dels dispensaris


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu del Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Els veïns mobilitzats per l'obertura total dels consultoris de la Floresta i les Planes han presentat una proposta perquè el servei mèdic als habitants dels dos districtes estigui garantit, almenys, de dilluns a divendres. Ho concreten amb una iniciativa on s'aposta perquè el dispensari de la Floresta obri dilluns, dimecres i divendres i el de les Planes, dimarts i dijous, i perquè els veïns dels dos districtes puguin ser atesos a qualsevol dels dos espais.

La iniciativa l'han traslladat a Salut aquest divendres en una reunió on també han participat representants de l'Ajuntament i de Mútua Terrassa, que gestiona els serveis. El veïnat també reclama que els consultoris tinguin el personal imprescindible a diari, tant mèdic, com d'infermeria i d'administració. La demanda també insta a la reobertura total dels espais una vegada s'hagi superat la crisi sanitària. Des del departament s'han compromès amb el veïnat a valorar la proposta i donaran una resposta abans del 6 de novembre.

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, els veïns lamenten que Salut i Mútua Terrassa "no s'han mogut ni un mil·límetre en el seu posicionament", ja que mantenen que les alteracions al servei es deuen a la crisi de la Covid-19. "Esperàvem una altra resposta", admeten, i afegeixen que "si els motius que ens van mobilitzar resten en el mateix punt no cal dir que el veïnat sabrà fer la lectura pertinent".

Entre dijous de la setmana passada i aquest dilluns un grup de veïns es va tancar al Centre Social i Sanitari com a protesta per reclamar l'obertura "total" dels consultoris florestà i planenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.