El PP de Sant Cugat exigeix a l'Ajuntament que presenti el projecte de l'avinguda del Baixador 'de forma immediata'

Álvaro Benejam, líder dels populars, ha qualificat d'"indigne" la carta enviada des del Departament de Territori a l'Associació de Veïns


  • Comparteix:

Avinguda del Baixador (Valldoreix) / Foto: Cugat Mèdia

Avinguda del Baixador (Valldoreix) / Foto: Cugat Mèdia

El president del Partit Popular de Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha afirmat a Cugat Mèdia que l'Ajuntament ha de presentar el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador 'de forma immediata i tenint en compte les peticions dels veïns', perquè considera que 'ja s'hauria d'haver presentat fa temps'. Benejam ha titllat d''eterna' la situació que s'està vivint respecte al projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador, a Valldoreix i ho atribueix a la 'incapacitat i incompetència' de l'anterior govern de Junts i de l'actual govern.

També ha volgut manifestar-se sobre la polèmica per la carta enviada des del Departament de Territori del conseller santcugatenc Damià Calvet a l'Associació de Veïns d'aquest carrer. Benejam ha qualificat aquesta carta de "deslleial" i "indigne".

El líder del partit santcugatenc es va reunir fa uns mesos amb els representants de l'Associació de Veïns de l'avinguda per conèixer les seves reivindicacions que, a parer parer, són "justes" i "mereixen ser escoltades". Ha lamentat que el projecte ni tan sols s'hagi presentat i ha explicat que "no s'ha escoltat els veïns".


Álvaro Benejam

"No està ni presentat el projecte i nosaltres el que volem és que això tirar quan abans millor i, a més a més, escoltant les reivindicacions dels veïns de l'avinguda del Baixador. Algunes de les quals nosaltres hem rebut per part d'ells, de l'Associació, i que trobem bastant assenyades i raonables."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.