Valldoreix debatrà si rebaixa un 30% els preus dels tallers del Casal de Cultura

La junta de veïns té lloc aquest dijous a les cinc de la tarda i es podrà seguir a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

La junta se celebrarà telemàticament / Foto: EMD

La junta se celebrarà telemàticament / Foto: EMD

La junta de veïns de Valldoreix celebra una nova sessió telemàtica aquest dijous a les cinc de la tarda, on es debatrà una rebaixa del 30% en el preu de tots els tallers del Casal de Cultura. En cas que els vocals donin llum verda a la proposta del govern, la bonificació es faria efectiva l'1 de desembre i estaria vigent fins que es pugui tornar a la presencialitat de les sessions. La sessió plenària es podrà veure en directe a través de Cugat Mèdia.

A més, al torn de les mocions dels grups municipals, la CUP-PC i ERC-MES proposaran insistir amb la iniciativa de crear un parc interurbà als terrenys de golf de Can Sant Joan. La resta de mocions fan referència al retard que hi ha en les renovacions de les targetes d'identitat de les persones d'origen estranger, l'elaboració d'un pla d'ajuts per als mercats i la restauració local i l'impuls de projectes de ciutat rellevants.

Ordre del dia:

Obertura sobre els guanyadors del Premi Literari 2020 i lectura del Manifest pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones.

1. Aprovació de l'esborrany de l'acta del ple ordinari del dia 22 d'octubre del 2020.
2. Mocions i propostes presentades pels grups del ple:
A) Moció de la CUP-PC i d’ERC-MES per la resolució del retard en les renovacions de les targetes d’identitat a les persones d’origen estranger.
B) Moció de la CUP-PC i ERC-MES per avançar en els projectes de ciutat rellevants, establerts al pla d'equipaments.
C) Moció del grup municipal ERC-MES per l’elaboració d’un pla d’ajuts pels mercats i la restauració local.
D) Moció de la CUP-PC i ERC-MES en la defensa dels acords de la ciutadania de Rubí, Sant Cugat oi Valldoreix per reconvertir els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan en un parc interurbà entre els dos municipis.

3. Donar compte dels Decrets de contractació des del dia onze d'octubre fins al 10 de novembre, els dos inclosos.

4. Aprovació de la Modificació pressupostària ordinària.

5. Aprovació de la comptabilitat per exercir l'activitat privada com a advocada a la funcionària interina Sònia Aymerich Lozano.

6. Modificació de l'Ordenança número 11 sobre els preus públics dels tallers. S'anul·la la clàusula transitòria aprovada al Ple del 18 de Juny i se n'afegeix una de nova per la qual es rebaixen els preus dels tallers un 30%. La mesura entra en vigor el dia u de desembre i tindrà vigència mentre no es retorni a la presencialitat. També es Modifica l'ordenança número 5 per a establir bonificacions de les quotes del Mercat no sedentari del 4t trimestre del 2020.

7. Acció de govern.

8. Preguntes dels grups PSC i Ciutadans i precs dels grups municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.