El PSC de Sant Cugat inicia una campanya de conscienciació per erradicar la violència masclista

Els socialistes organitzen un cicle de xerrades feministes i difondran vídeos mensuals per assenyalar les violències masclistes


  • Comparteix:

Membres del PSC Sant Cugat en el Dia Internacional de la Violència Masclista / Foto: Cugat Mèdia

Membres del PSC Sant Cugat en el Dia Internacional de la Violència Masclista / Foto: Cugat Mèdia

El PSC de Sant Cugat ha iniciat aquest dimecres, Dia Internacional contra la Violència Masclista, una campanya de conscienciació social encaminada a erradicar la violència contra la dones i lluitar per la igualtat. El projecte inclourà vídeos que es publicaran el dia 25 de cada mes durant un any i un cicle de xerrades feministes per aprofundir en 'què implica la violència masclista'.

El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler, ha volgut remarcar que aquesta campanya "és prou important" per engegar una nova etapa amb l'executiva actual. A més, afirma que "el primer que cal fer és posar sobre la taula tots els valors feministes per poder impregnar cada dia amb les nostres polítiques i les notres accions". Soler també assegura que ara "és el moment" de poder portar l'acció fora del partit després de molta feina i debats interns: "hem tingut molts debats de portes endins i, ara és el moment de mirar cap a fora. La nostra acció i protesta serà a través de les xerrades, de la divulgació, de la reflexió, d'articles, vídeos i campanyes a les xarxes".

De la seva banda, la secretària de polítiques feministes i igualitàries del PSC, Paula Núñez, ha explicat que en els vídeos "tractarem i assenyalarem les violències, perquè moltes encara no s'identifiquen". A més, tot i que encara no hi ha una data prevista, el partit socialista també iniciarà un cicle de xerrades feministes des d'on es podrà aprofundir sobre el que implica la violència masclista. Un projecte de treball, segons Núñez, "encaminat a la conscienciació social per erradicar aquestes violències i lluitar per la igualtat i aconseguir-la, perquè la violència i la igualtat tenen una relació íntima".


Pere Soler

El PSC ja té inherent el valor feminista, però poder ajudar a millorar, encara molt més, els valors feministes dins del PSC i a treballar conjuntament amb les diferents sectorials que el partit té en l'àmbit feminista i en polítiques d'igualtat. Per nosaltres és molt important començar aquesta carrera amb la nova executiva i amb l'ajuda de la nostra companya, la Paula Núñez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.