Ingla: 'Sant Cugat mereixeria tenir un pavelló exclusiu per al bàsquet'

L'alcaldessa explica al 'Línia directa' que l'Ajuntament contracta espais privats perquè totes les entitats esportives tinguin un lloc on entrenar


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, considera que les entitats dedicades al bàsquet a Sant Cugat (QBasket i UESC) 'mereixerien un pavelló exclusiu' per dur a terme la seva activitat. De fet, es tracta d'un projecte que el govern vol tirar endavant, però que encara trigarà a arribar. Ingla ho ha dit al programa 'Línia directa' en resposta a la membre de la junta directa del Qbasket Rosa Maria Asensio, que preguntava sobre els criteris d'assignació de les pistes. En aquest sentit, l'alcaldessa ha explicat que s'està treballant per millorar l'eficiència de cara a la temporada que ve i també ha subratllat que l'Ajuntament contracta espais privats perquè cap entitat es quedi sense lloc on entrenar o hagi de fer-ho fora de la ciutat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.