L'Ajuntament atorga 10.415 euros en subvencions a entitats animalistes de Sant Cugat

En concret s'han assignat quatre subvencions per finançar projectes principalment relacionats amb la gestió de les colònies de gats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS)

Imatge d'arxiu / Foto: Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS)

L'Ajuntament ha aprovat el 100% de les subvencions sol·licitades en matèria de Protecció i Benestar Animal. En total, s'atorgaran 10.415 euros per finançar quatre projectes d'entitats animalistes del municipi, principalment relacionades amb la gestió, control i alimentació de les colònies de gats.

Concretament, a l'associació i protectora el Cau Amic se li han concedit 4.000 euros per diverses millores a l'espai, com l'adequació del paviment, la substitució de quatre portes metàl·liques i la instal·lació d'11 panells per contenir la palla de l'interior dels pàdocs, formats per doble xapa d'alumini per millorar l'aïllament. A la mateixa entitat, a més, se li atorguen 2.300 euros pel control diari de les colònies i, quan sigui necessari, captura de gats i servei veterinari, i per a la identificació amb microxip per a possibles adopcions.

A la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) també li concedeixen 3.315 euros per a l'alimentació i atenció de gats de colònia malalts o ferits i per a material. Finalment. els darrers 800 euros són per finançar l'alimentació de colònies de gats censades a l'Ajuntament per part d'Yvonne Dachs Rosselló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.