Junts per Sant Cugat reclama a l'equip de govern que posi en marxa el Pla Estratègic de l'Esport

La formació presentarà també una moció al ple de dilluns que ve per reclamar la reobertura de l'entitat bancària a l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

El Pla Estratègic de l'Esport es va aprovar al febrer de 2016 / Foto: Cugat Mèdia

El Pla Estratègic de l'Esport es va aprovar al febrer de 2016 / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat insta l'equip de govern a posar en marxa el Pla Estratègic de l'Esport. La formació considera que el document aprovat per ple municipal el febrer de 2016 'és un bon text d'anàlisi i diagnosi sobre el que representa el sector esportiu a la ciutat' i, és per això, que consideren que el tripartit hauria de 'generar una comissió urgent i operativa per prendre decisions' en aquest sentit.

La formació independentista presentarà aquesta proposta a través d'una moció al proper ple municipal de desembre, com ha explicat el regidor Albert Salarich, que ha reclamat una revisió completa del document i marcar un pressupost concret. Salarich critica que "no sabem quines decisions de mandat hi ha previstes", en matèria esportiva, i que no hi hagi hagut "cap convocatòria sobre el consell de l'esport a Sant Cugat després d'un any i mig de govern".

Moció sobre l'oficina bancària del barri de Sant Francesc-Monestir
Junts per Sant Cugat presentarà una segona moció al ple de desembre per reclamar la reobertura de l'oficina de CaixaBank de l'avinguda de Cerdanyola. Segons la formació "hi ha persones grans que necessiten el contacte directe amb l'entitat financera", més enllà de disposar d'un caixer automàtic. Junts explica que han recollit aquesta petició a peu de carrer i reclama al govern que pregunti a través del consell de barri si aquesta sensació és generalitzada per, llavors, iniciar una negociació per tornar a obrir l'oficina.


Albert Salarich

Estem dient atenció teniu un pla sobre la taula. Tot gestor quan comença a pensar què ha de fer li agradaria tenir un bon document d'anàlisi i diagnosi sobre què representa tot aquest sector a la ciutat i tenim la sort que des del minut zero aquest pla hi era sobre la taula i tota aquesta informació la tenen i, a dia d'avui, no tenim cap convocatòria sobre el consell de l'esport a Sant Cugat després d'un any i mig de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.