ERC qüestiona la seguretat de les obres del pàrking dels 4 Cantons


  • Comparteix:

La secció local d'Esquerra Republicana per Catalunya ha alertat que la construcció de l'aparcament dels 4 cantons pot comportar problemes de seguretat. La formació política considera a més, que les obres de construcció NO finalitzaran en el termini previst.

Segons el grup independentista la fondària de l'aparcament pot repercutir en la seguretat dels veïns i dels edificis del voltant. Des d'Esquerra republicana es demana que l'ajuntament informi als veïns sobre les mesures que s'estan prenent. Escoltem Eduar Pomar, regidor del partit.

Eduard Pomar



D'altra banda, la formació política s'ha mostrat preocupada per l'estracció d'aigües subterrànies que s'estan fent arran de les obres. El partit denuncia que el consistori porta mesos abocant les aigües directament a les clavegueres i sense tenir en compte què passa amb l'espai que ocupaven. Eduard Pomar ha demanat que es consideri la possibilitat de reutilitzar-les.

Eduard Pomar



ERC també denuncia que les obres de construcció de l'aparcament van molt lentes i consideren que no s'acompliran en els terminis previstos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.