Llum verda per construir habitatge de lloguer protegit als terrenys de l'antic Garden del carrer Villà

Està previst que la finca aculli una promoció d'entre 30 i 40 habitatges de lloguer protegit per a joves i gent gran


  • Comparteix:

La nova promoció s'ubicarà als terrenys de l'antic Garden / Foto: Google Maps

La nova promoció s'ubicarà als terrenys de l'antic Garden / Foto: Google Maps

Sant Cugat tindrà una nova promoció d'habitatge protegit al centre, en concret al carrer Villà, entre l'estació de FGC i el Golf. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la rescissió de la concessió d'ús de l'antic Garden Center, una finca d'uns 1.900 metres quadrats de sòl urbà qualificat d'equipaments, per destinar-la a habitatge, entre 30 i 40 habitatges de lloguer protegit de gent gran o joves.

ESCOLTA-HO

Segons el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, "l'oportunitat" va sortir de la mateixa propietat, ja que la concessió s'allargava fins a l'abril del 2029, però el garden ja feia temps que havia tancat. Aquesta operació va en la línia d'una de les principals prioritats del govern: disposar de nou sòl per a la construcció d'habitatge assequible, i que tenen més operacions que estan estudiant. Per resoldre anticipadament aquesta concessió d'ús, el consistori pagarà 157.500 euros, i ja s'ha encarregat a un estudi d'arquitectes el projecte per fer-hi habitatges.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.