El ple ratifica els membres i la composició del Consell de Ciutat de Sant Cugat

El Consell de Ciutat, el màxim òrgan de participació de Sant Cugat, es va constituir al novembre


Temes relacionats

Arrenca el nou consell de ciutat de Sant Cugat amb la voluntat de reformular-se (17/nov/20)


  • Comparteix:

Imatge de la constitució del Consell de Ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la constitució del Consell de Ciutat / Foto: Cugat Mèdia

La designació dels membres del Consell de Ciutat, l'òrgan de participació més gran de Sant Cugat constituït fa prop d'un mes, ha passat pel ple. El consell, que enguany té com a principals objectius el seguiment i l'evolució dels efectes de la pandèmia sobre la ciutadania i la millora de participació i funcionament del mateix òrgan, ja ha començat a funcionar i està previst que es torni a reunir entre gener i febrer de l'any vinent.

ESCOLTA-HO

El govern ha habilitat un canal de participació a la web decidim.santcugat.cat i un canal de comunicació interna per als membres del consell. Tot i que tots els grups ho han aprovat per unanimitat, el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha exigit a l'executiu local que faci cas del que ja diuen els membres del consell. Segons ell, es queixen de la "falta de control" respecte a les mesures anti-Covid. Un control que Ciprian ha recordat que es va aprovar amb una moció al ple del mes passat.

El consell de ciutat està constituït per representants dels altres òrgans participatius de Sant Cugat (consells de barri i sectorials), així com d'entitats de la ciutat i alguns noms designats per alcaldia:
(NOTA: finalment la representant de Junts per Sant Cugat és la portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny; també participa de l'ens participatiu, com a representant dels Diables, Roger Ricart)

Llistat de membres del consell de ciutat





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.