La nova comissaria dels districtes es construirà a Mira-sol o Valldoreix

L'Ajuntament encara està mirant terrenys per ubicar-la que estigui en un punt equidistant de Les Planes, La Floresta, Mira-sol i Valldoreix


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol una segona comissaria abans del final del mandat / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament vol una segona comissaria abans del final del mandat / Foto: Ajuntament

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, no descarta encara que la futura comissaria de districtes s'ubiqui a Mira-sol, i manté oberta aquesta possibilitat i la de Valldoreix. Segons ha explicat en una entrevista a Cugat Mèdia, encara estan buscant ubicació, però que serà en un punt a una distància similar dels quatre districtes: Les Planes, La Floresta, Mira-sol i Valldoreix. El que sí que ha assegurat és que aquesta nova comissaria estarà en funcionament durant aquest mandat, és a dir, abans de juny de 2023.



Va ser una de les promeses de campanya d'Esquerra Republicana de Catalunya i el regidor Francesc Carol assegura que la compliran: abans del final del mandat estarà en marxa la comissaria descentralitzada de la Policia Local per donar servei als quatre districtes. El que encara no s'ha decidit és la seva ubicació, però sí que, segons Carol, serà un punt equidistant entre ells.

El mes de juny passat, en una entrevista també a Cugat Mèdia, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, va explicar que havia rebut una proposta de l'Ajuntament de Sant Cugat per ubicar la nova comissaria descentralitzada en un terreny a prop de Can Cadena. Carol ni ho confirma ni ho desmenteix, però assegura que les responsabilitats en temes de seguretat de Valldoreix són de l'Ajuntament.

"Serà una comissaria per a tots els districtes, no serà una comissaria de Valldoreix, però serà més fàcil que estigui a Valldoreix o Mira-sol perquè hi ha més terrenys per utilitzar, però donarà servei als quatre districtes per igual", ha explicat el regidor. "El ciutadà hi podrà anar a fer determinats tràmits sense haver de venir al centre", ha afegit. És possible que al principi, quan entri en funcionament, no pugui estar oberta les 24 hores del dia, però l'objectiu és que acabi estant oberta tot el dia i la nit.

Patrulles de proximitat
En els últims dies els veïns de Valldoreix es pregunten per què no veuen pels carrers del districte la patrulla de proximitat de Valldoreix. Segons, el regidor, actualment no estan patrullant perquè un dels agents destinats està de baixa, com ha passat altres vegades, però el servei de proximitat es manté i es reprendrà quan es reincorpori l'agent.


Francesc Carol

Serà una comissaria per a tots els districtes, no serà una comissaria de Valldoreix, però serà més fàcil que estigui a Valldoreix o Mira-sol perquè hi ha més terrenys per utilitzar, però donarà servei als quatre districtes per igual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.