El Consell de l'AMB desestima les al·legacions presentades per Sant Cugat al Tribut Metropolità

L'ordenança fiscal del tribut entrarà en vigor el 2021 malgrat l'oposició d'Ingla, Paraira i Puigdomènech


  • Comparteix:

Imatge del Consell Metropolità / Foto: AMB

Imatge del Consell Metropolità / Foto: AMB

Les al·legacions a l'ordenança fiscal del Tribut Metropolità presentades per l'Ajuntament de Sant Cugat van ser desestimades aquest dimarts al ple del Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Mireia Ingla (ERC) i Joan Puigdomènech i Cristina Paraira (Junts) van votar en contra de la desestimació, però tot i així la proposta va caure.

L'ordenança fiscal que regula el Tribut Metropolità va ser definitivament aprovada de cara a l'any 2021. Les al·legacions presentades per l'Ajuntament de Sant Cugat, formades per un conjunt de propostes recollides en el marc de la Taula de Diàleg del Tribut Metropolità, van ser desestimades definitivament a l'últim Consell Metropolità de l'AMB.

Així doncs, l'ordenança serà aprovada passant per alt un total de fins a deu al·legacions, entre les quals destaquen la conversió de la bonificació del 60 % a fixa i la seva ampliació a trasters i aparcaments vinculats als immobles, així com a locals comercials, o l'extensió de les bonificacions a col·lectius afectats per la Covid-19.

Els consellers de l'AMB i regidors de Sant Cugat Joan Puigdomènech i Cristina Paraira (JxStc), així com l'alcaldessa, Mireia Ingla, van defensar les al·legacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.