El govern de Valldoreix critica 'la precipitació' del de Sant Cugat per resoldre l'urbanització de l'avinguda Baixador

Des de l'EMD expressen "sorpresa" per "les presses" del govern de Sant Cugat després de set mesos sense respondre


Temes relacionats

Front comú a l'EMD per aconseguir la urbanització de l'avinguda Baixador de Valldoreix (24/des/20)

L'Ajuntament insta a l'EMD de Valldoreix que fixi quina inversió màxima pot fer per a la urbanització de l'avinguda Baixador (17/des/20)

AAVV Baixador: 'Que se'ns presenti d'una vegada la redacció del projecte d'urbanització' ( 9/nov/20)

L'alcaldessa acusa de 'deslleialtat' al conseller Calvet per una carta als veïns de l'avinguda del Baixador ( 8/nov/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'avinguda Baixador de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'avinguda Baixador de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Discrepàncies entre l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat a l'hora d'afrontar el projecte d'urbanització de l'avinguda Baixador. El govern de l'EMD veu 'precipitat' convocar una reunió entre les dues administracions i el veïnat, tal com demanava el govern de Sant Cugat, abans de definir els costos de les obres i disposar de tota la informació. En paraules del seu president, Josep Puig, 'és per al·lucinar' que, després de set mesos sense tenir resposta del consistori sobre aquesta qüestió ara tinguin aquestes 'presses sobrevingudes', en demanar la reunió i un informe econòmic per definir l'aportació econòmica de cada administració.

En declaracions a Cugat Mèdia, Puig ha assegurat que a l'abril ja van enviar una proposta de col·laboració a l'Ajuntament i que, en no rebre resposta, van reiterar l'oferta al juliol. No ha estat fins a principis de desembre que l'Ajuntament de Sant Cugat ha contestat a l'EMD amb la intenció de convocar una reunió amb el veïnat abans d'acabar l'any.

Segons Puig, que no vol posar terminis, l'urbanització de l'avinguda Baixador "sempre ha estat una prioritat" del seu govern, però assegura que volen "fer les coses bé". Diu que els veïns i veïnes "mereixen una resposta adequada que dissipi tots els dubtes que des de fa tant temps esperen resoldre" i que la trobada "ha d'estar ben preparada i treballada" prèviament per les dues administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.