Pascal assegura a Sant Cugat que el PNC vol 'mirar al futur amb optimisme'

La candidata a la presidència de la Generalitat ha visitat la ciutat per recollir avals per poder concórrer al 14-F


  • Comparteix:

Marta Pascal, Marc Tolrà i altres membres del PNC, als Quatre Cantons / Foto: Cedida

Marta Pascal, Marc Tolrà i altres membres del PNC, als Quatre Cantons / Foto: Cedida

Marta Pascal vol que el Partit Nacional de Catalunya (PNC) agrupi totes aquelles persones que mirin cap al futur i que vulguin un canvi per al país, 'lluny de nostàlgies del passat'. A més, fa una crida a la ciutadania per aconseguir totes les signatures necessàries per presentar el seu partit a les pròximes eleccions al Parlament, que tenen lloc el 14 de febrer. Tot plegat ho ha dit aquest dijous en una visita a Sant Cugat en la qual s'ha acompanyat per l'exalcalde de Sant Cugat Lluís Recoder.

El PNC es presenta com a partit per primera vegada a unes eleccions al Parlament de Catalunya i la llei electoral obliga els partits nous a recollir avals equivalents a un 0,1% del cens electoral de cada circumscripció. És per això que des del passat 24 de desembre i fins al dia 11 de gener, els militants i membres de l'executiva del PNC estan recollint signatures per tot el territori català.

A la plaça dels Quatre Cantons, punt de recollida d'avals a Sant Cugat, ha refermat el suport a la candidata Pascal l'exalcalde Recoder, que l'ha acompanyat, explica, "com a amic". La candidata del PNC ha lloat Recoder "no només per la seva trajectòria contrastada", sinó també pels seus "valors catalanistes extraordinaris".

Per la seva banda, Marc Tolrà, únic santcugatenc membre de la Direcció Executiva del PNC, s'ha mostrat molt optimista respecte a l'opció dels santcugatencs de votar el PNC a les municipals del 2023.


Marta Pascal

Estem fent una crida a tothom a què ens doni la signatura per poder-nos presentar al Parlament. Estem contents amb el bon ritme de signatures que estem rebent a les quatre demarcacions i insisteixo, amb aquestes ganes de mirar al futur, i de dir que entre la vella i la nova política, el que sí que hi ha segur és la bona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.