El PSC vol unir esforços amb CiU per fer campanya a favor del 'sí' a la Constitució europea


  • Comparteix:

Els socialistes exclouen al PP perquè els seus motius pel sí són 'diferents'

Els socialistes exclouen al PP perquè els seus motius pel sí són 'diferents'

El PSC ha fet una crida a CiU per organitzar un acte conjunt a nivell local per promoure el 'sí' en el referèndum sobre la Constitució europea, que se celebrarà el 20 de febrer. Els socialistes potenciaran l'ús de les noves tecnologies per difondre informació sobre el tractat europeu, en una campanya que portarà a Sant Cugat l'eurodiputat pel PSC, Raimon Obiols.

El PSC li ha enviat una carta al president de la secció local de CiU, Ramon Bonastre, convidant la federació nacionalista a participar en un acte conjunt amb els socialistes per promoure el 'sí' a la Constitució europea. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha recordat que Convergència no ha decidit fins fa poc el seu posicionament, però ha afegit que ara, un cop la formació d'Artur Mas ha apostat pel 'sí', cal unir esforços per acostar a la ciutadania els beneficis de la Constitució europea. L'escoltem.

Ferran Villaseñor

Volem fer una crida a CiU per desenvolupar alguna acció de promoció del referèndum. Ja que tots dos partits tenim una opinió clara cap al sí, podríem organitzar un acte conjunt.


Villaseñor ha explicat que aquest oferiment no es fa extensiu al PP, que també aposta pel 'sí' al referèndum, ja que els motius del vot afirmatiu popular no són els mateixos que els dels socialistes.

En els propers dies, la secció local del PSC engegarà una campanya d'informació sobre el tractat constitucional europeu, un tractat que segons els socialistes farà una Europa 'més social, més democràtica i més forta'. La campanya portarà fins a Sant Cugat, el 9 de febrer, el que va ser candidat del PSC a les eleccions al Parlament europeu, Raimon Obiols, i també inclourà una tertúlia oberta a afiliats, simpatitzants i ciutadania en general amb la presència del diputat socialista Josep Casajuana, el proper 16 de febrer.

Però el gruix de la campanya socialista a favor del 'sí' a la Constitució europea es farà mitjançant l'ús de les noves tecnologies. A través de tres planes web, el PSC vol aconseguir que la ciutadania tingui tota la informació abans de participar al referèndum del 20 de febrer. Ho explica el responsable d'organització de la secció local del PSC, Jaume Buscallà.

Jaume Buscallà

La gent vol tenir arguments i informació. És bo donar punts de referència per aprofondir en la Constitució europea. La solució són les noves tecnologies.


En aquest sentit, el PSC dóna informació sobre el procés de construcció europea i el tractat constitucional a través de la seva plana web, www.socialistes.org, del web del portaveu del PSC al Parlament, www.iceta.org, i també de la plana de la campanya pel 'sí' a la Constitució, www.siaeuropa.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.