Sant Cugat registra el dia de Reis la temperatura més baixa dels últims tres anys

Aquest ha estat l'inici d'any més fred a Sant Cugat des que hi ha registres


  • Comparteix:

El 2021 comença amb temperatures molt baixes / Font: LocalPress

El 2021 comença amb temperatures molt baixes / Font: LocalPress

Sant Cugat va registrar el dia de Reis la temperatura més baixa dels darrers tres anys, segons l'estació automàtica del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de Sant Cugat. Aquest 6 de gener, la ciutat va arribar als 3,4 graus negatius i es va quedar a només dues dècimes del rècord registrat el 18 de gener del 2017 de 3,6 graus negatius. L'entrada del 2021 ha estat la més freda des del 2013, amb temperatures mitjanes que no han superat els 5 graus.

A més, l'arribada de la borrasca Filomena ha deixat a Sant Cugat mínims per sota dels 0 graus al llarg d'aquesta setmana de fred. Mai s'havien registrat dades tan baixes a principis d'any des què hi ha registres de l'estació del SMC a la ciutat de Sant Cugat.

Tot i les baixes temperatures de gener, l'últim mes de 2020, el desembre, ha estat el més sec i càlid dels darrers anys, amb temperatures mínimes força altes comparat amb d'altres anys. Només un dia es va baixar dels 0 graus, amb un 0,1 graus negatius registrat el 5 de desembre. La resta del mes es van registrar temperatures mínimes que no han baixat dels 4 graus, segons el Servei Metereològic de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.