Una trentena de santcugatencs opten a entrar al Parlament com a diputats

Gairebé tots els partits incorporen a les seves llistes residents de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Parlament de Catalunya / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del Parlament de Catalunya / Foto: ACN

Àmplia presència santcugatenca a les llistes de les formacions que concorren a les properes eleccions al Parlament. Una trentena de santcugatencs formen part d'alguna de les candidatures i opten a ser diputats. El Partit Popular (PP) és el partit amb més representació santcugatenca amb cinc persones, seguit de Junts per Catalunya (JxCat) i el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), amb quatre tots dos. Fins a tres representants de la ciutat tenen Ciutadans, Vox i el PDeCat. Està previst que els comicis tinguin lloc, finalment, el 30 de maig, i, tot i que previsiblement es mantindran les candidatures presentades, el Govern estudia permetre noves formacions i modificacions a les llistes.

Santcugatencs a les eleccions al Parlament 2021

PDeCAT

Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT)

La santcugatenca Mireia Canals figura a la llista del PDeCat amb el número 5, i l'acompanyen també els santcugatencs Joan Soler (25) i Octavi Do Socorro i Sena (56).


Ciutadans

Ciutadans(Cs)

Martín Pachamé (17) i Munia Fernández-Jordán (21) repeteixen llocs a la llista dels taronges i s'hi incorpora l'actual vocal a l'EMD de Valldoreix, Ana María Cano, com a suplent número 7.


ERC

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el president d'ERC Sant Cugat, Oriol Cisteró, formen part de les llistes per les eleccions al Parlament amb els números 83 i 53, respectivament.


En Comú Podem

En Comú Podem

Els comuns tenen dos santcugatencs a les llistes per a les eleccions: Aina Balada, amb el número 66, i Josep Maria Balcells, amb el 77.


CUP

Candidatura d'Unitat Popular (CUP)

Núria Gibert es presenta com a número 71 a la llista per Barcelona de la CUP. Iñaki Uriz l'acompanya com a setè suplent.


PP

Partit Popular (PP)

Un total de cinc santcugatencs s'incorporen a la llista del PP: Álvaro Benejam (14), Ignacio Rigau (23), Marta Salvador (45), Berta Rodríguez (81) i María Isabel Antón (suplent 4).


Junts per Catalunya

Junts per Catalunya (JxCAT)

Jordi Puigneró (7) i Damià Calvet (11) opten a ser diputats. Al final de la llista de JxCAT per Barcelona hi trobem Jordi Ferrés (77) i Àngels Ponsa (82).


PACMA

Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA)

La formació compta a les seves llistes amb dos santcugatencs: Juan José Corres (número 55) i Concepción Dempere (suplent primera).


VOX

VOX

Nerea Andrés, amb el número 13, Felicidad Morera, amb el 37, i Marcos Rodríguez Font, amb el 74, són els tres santcugatencs que integren la llista de VOX per Barcelona.


Família i Vida

FAMÍLIA I VIDA (FAMÍLIA I VIDA)

La llista està encapçalada per un santcugatenc, Josep Maria Clotet.


PNC

Partit Nacionalista de Catalunya (PNC)

Marc Tolrà es presenta com a número 13 a les llistes d'aquesta nova formació, juntament amb Álvaro Nuño López (40), Marc Izquierdo (57) i Núria López (suplent 3).


Primàries Catalunya

Primàries Catalunya

Beth Porqueras es presenta com a número 5 a les llistes d'aquesta nova formació per Barcelona.


[L'ordre en què apareixen les candidatures està calculat amb els resultats a Sant Cugat de les eleccions catalanes de 2017, aplicant el criteri establert per la Junta Electoral Central (JEC). La informació està extreta de les llistes publicades al Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya.]


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.