Gemma Foj i Marc Ledesma encapçalen les candidatures a la Coordinadora de Junts

Les votacions tindran lloc els dies 18 i 19 de gener

Gemma Foj i Marc Ledesma encapçalen les dues candidatures per a coordinar Junts per Sant Cugat / Foto: Youtube

Política

Publicat el 16/gen/21 per Redacció

Gemma Foj i Marc Ledesma són els capdavanters de les dues candidatures per a liderar la Coordinadora Local de Junts per Sant Cugat. L'agrupació local de Junts per Catalunya ha esdevingut un partit polític com a tal recentment, després de desvincular-se del PDeCat. És per això que ara han d'escollir qui liderarà la Coordinadora i qui ocuparà els càrrecs de Coordinador Local, Responsable de política municipal, Responsable de comunicació i Responsable d'afiliats i representants. Les votacions tindran lloc els dies 18 i 19 de gener.

Amb el lema 'Junts, fem la república catalana', l'equip de treball de Foj es presenta com a "independentista, transversal, compromès i il·lusionat; amb moltes ganes de fer de la política una eina transparent, justa i radicalment participativa i democràtica". A més, Foj ha explicat a Cugat Mèdia que l'equip està molt il·lusionat de poder "tenir l'oportunitat de treballar per a la nostra ciutat i per a la independència del nostre país". Acompanyen a Gemma Foj el regidor Carles Brugarolas, Montse Andreu, Maria Carme Ardid, Xavier Codó, Abigail Monells, Emili Canalís, Xavier Palet, Simon Franch, Dolors Vilanova, Marc Monells i Josep Santamaria.

D'altra banda, la candidatura encapçalada per Marc Ledesma, amb el lema '#Comencem a Sant Cugat', es defineix com "un equip de persones divers i plural, que acull diferents sensibilitats des de la transversalitat, tenint en compte l'equilibri territorial entre els diferents barris de la ciutat." Ledesma ha declarat a aquest mitjà que el seu projecte "té la mirada posada a guanyar l'alcaldia de Sant Cugat i la presidència de l'EMD de Valldoreix a les properes eleccions municipals, l'any 2023." Oriol Peguera, Elena Degollada, Josep Maria Vallès, Maria Jose Mata, Ana M. Muñoz, Mireia Ferrer, Santi Garriga i Maria Eulàlia Egea acompanyen a Marc Ledesma.







DECLARACIONS

Gemma Foj

Represento una de les candidatures que opta a la coordinació de Junts per Sant Cugat i ho fem amb molta il·lusió perquè podrem tenir l’oportunitat de treballar per a la nostra ciutat i per a la independència del nostre país. L’elecció es farà entre dilluns i dimarts vinent i animem a totes les persones afiliades a la nostra ciutat a què hi participin. Creiem que realment el projecte que tenim entre mans ho val.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Marc Ledesma

El projecte de #Comencem a Sant Cugat és una candidatura que pretén aglutinar un equip de persones divers i plural, que acull diferents sensibilitats i generacions i que manté una representació territorial dels diferents barris de la ciutat.per tal d'oferir una visió al més àmplia possible de la realitat de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio