La coberta de la piscina del Parc Central, més a prop

El ple ha donat llum verda a una modificació urbanística per tirar endavant el projecte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Ajuntament

El projecte per cobrir la piscina exterior del Parc Central avança. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns per unanimitat a l'aprovació provisional de la modificació del Pla Especial d'equipaments de l'illa formada pels carrers Josep Vidal i Granés, Francesc Cabanas i Alibau i Esteve Pila i Rovellat, després de rebre tots els informes favorables i no presentar-se cap al·legació. Es tracta d'un tràmit necessari per iniciar la construcció de la cobertura retràctil de la piscina, una reivindicació històrica del municipi.

ESCOLTA-HO

Va ser el mateix ple, qui amb una moció aprovada el novembre de 2015, va tirar endavant aquesta reivindicació de cobertura de la piscina, amb l'objectiu de poder fer-ne ús durant tot l'any.

Un projecte que, tal com ha explicat el tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Francesc Duch, està actualment en fase de revisió per incorporar criteris d'eficiència energètica i de climatització de la piscina i els vestidors.

Pel que fa als tràmits urbanístics, només queda pendent l'aprovació definitiva per part de la Comissió d'Urbanisme del departament de Territori de la Generalitat.


Francesc Duch





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.