La coberta de la piscina del Parc Central, més a prop

El ple ha donat llum verda a una modificació urbanística per tirar endavant el projecte

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Ajuntament

Política

Publicat el 18/gen/21 per Anna González

El projecte per cobrir la piscina exterior del Parc Central avança. El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns per unanimitat a l'aprovació provisional de la modificació del Pla Especial d'equipaments de l'illa formada pels carrers Josep Vidal i Granés, Francesc Cabanas i Alibau i Esteve Pila i Rovellat, després de rebre tots els informes favorables i no presentar-se cap al·legació. Es tracta d'un tràmit necessari per iniciar la construcció de la cobertura retràctil de la piscina, una reivindicació històrica del municipi.

Escolta-ho

Va ser el mateix ple, qui amb una moció aprovada el novembre de 2015, va tirar endavant aquesta reivindicació de cobertura de la piscina, amb l'objectiu de poder fer-ne ús durant tot l'any.

Un projecte que, tal com ha explicat el tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Francesc Duch, està actualment en fase de revisió per incorporar criteris d'eficiència energètica i de climatització de la piscina i els vestidors.

Pel que fa als tràmits urbanístics, només queda pendent l'aprovació definitiva per part de la Comissió d'Urbanisme del departament de Territori de la Generalitat.


DECLARACIONS

Francesc Duch


Your browser doesn’t support HTML5 audio