Marc Ledesma, elegit coordinador de Junts per Catalunya a Sant Cugat

Ledesma ha guanyat amb un 57,14% dels vots dels afiliats santcugatencs


  • Comparteix:

Marc Ledesma és el coordinador de Junts per Sant Cugat / Foto: Youtube de JxSTC

Marc Ledesma és el coordinador de Junts per Sant Cugat / Foto: Youtube de JxSTC

Marc Ledesma ha estat elegit coordinador de Junts per Catalunya a Sant Cugat amb el 57,14% dels vots dels afiliats de la ciutat. L'agrupació local també estarà formada per cinc membres de la candidatura de Ledesma i dos de la de Gemma Foj. Ledesma ha posat en valor que la coordinadora incorpori persones de totes les candidatures, ja que això els 'enforteix com a partit i fa el projecte més plural'.

Així doncs, Maria José Mata serà la responsable d'Afiliats i Simpatitzants; el regidor Josep Maria Vallès, el responsable de Comunicació; la vocal de l'EMD Elena Degollada, de Política Municipal; Oriol Peguera, d'Organització; Gemma Foj i Carles Brugarolas completen la llista de vocals.

Ledesma ha assegurat el seu compromís per "coordinar el partit amb responsabilitat, rigor, transparència i radicalitat democràtica".




Marc Ledesma

Estem molt satisfets dels resultats. Recordem que el sistema de llistes obertes ha permès que la coordinadora local estigui formada per persones de les diferents candidatures, cosa que sens dubte ens enforteix com a partit i ens fa més plurals. Volem a més agrair el suport facilitat per tots els afiliats i felicitar a tots els candidats, en especial a la Gemma Foj per tota la feina feta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.