Pintada d'Arran a Valldoreix contra l'augment del preu de la llum

L'EMD Valldoreix afirma que, tot i la reivindicació, l'acció no queda justificada


  • Comparteix:

Imatge d'una pintada d'Arran Sant Cugat a un mur de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Imatge d'una pintada d'Arran Sant Cugat a un mur de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Arran Sant Cugat ha pintat un mur aquest divendres en contra l'augment d'un 27% del preu de la llum. En el seu compte de twitter han reivindicat l'acció amb el següent missatge: 'Bon dia a tothom menys a en Pere Soler i les Energètiques sense escrúpols ni humanitat'. Per la seva part, l'EMD de Valldoreix ha expressat en un tuit la seva disconformitat per les pintades i creu que, tot i 'la reivindicació social i política', les pintades 'malmeten els espais de la vila' i costen molts diners a la ciutadania de Valldoreix.



En la sessió plenària de la Junta de Veïns de Valldoreix, la moció proposada per la CUP-PC per condemnar els continus talls del subministrament elèctric a Valldoreix va rebre el suport majoritari de la resta de formacions polítiques del consistori, excepte l'abstenció de la vocal de Ciutadans, Anna Cano. L'acord implica que l'EMD de Valldoreix faci una queixa davant Endesa pels talls de llum i una reclamació per millorar el manteniment de la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.