El ple tomba la proposta de Ciutadans perquè el comerç local disposi d'una 'targeta taronja' per aparcar

La resta de grups considera que es tracta d'una proposta inviable


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de l'avinguda Cerdanyola / Foto: Ajuntament

Una imatge d'arxiu de l'avinguda Cerdanyola / Foto: Ajuntament

La proposta de Ciutadans (Cs) perquè els comerços locals de Sant Cugat disposin d'una 'targeta taronja' perquè propietaris i treballadors puguin aparcar a l'àrea verda a un cost reduït ha sigut rebutjada pel ple. La moció s'ha topat amb l'oposició de la resta de grups municipals, que la consideren inviable perquè podria anar en contra de la rotació que afavoreix aquesta zona d'aparcament regulat.

Consulta aquí la moció

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha defensat que la moció és justa perquè el comerç "és un dels contribuents majors" de la ciutat i que l'administració li ha d'oferir suport.

Des del govern, el regidor de Mobilitat, José Gallardo, ho veu al revés. Considera que ocupar les places d'aparcament durant tota la jornada perjudicaria els mateixos comerços, ja que no hi hauria la rotació que persegueix l'àrea verda. "No tindria justificació que uns aparquessin i altres no", ha argumentat en referència al veïnat que podria quedar-se sense plaça.

Gallardo, a més, ha refermat l'aposta de l'executiu local per mobilitats més verdes i sostenibles. En aquest sentit, la regidora de Junts Cristina Paraira aposta per reforçar el transport públic.


A. Ciprian / J. Gallardo

Cal que els comerciants tinguin una fórmula d'aparcament semblant a l'àrea verda. / El que faríem seria col·lapsar el centre de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.