El PP vol que les famílies santcugatenques participin més en la definició de les polítiques socials


  • Comparteix:

Els populars presentaran una moció al ple de febrer per la creació d'un Consell Municipal de les Famílies

Els populars presentaran una moció al ple de febrer per la creació d'un Consell Municipal de les Famílies

Fomentar la participació de les famílies en la definició de les polítiques socials i en l'elaboració de les ordenances fiscals. Aquests són els objectius que portaran al PP a presentar una moció al proper ple per a la creació d'un Consell Municipal de les Famílies, que haurà de servir per elaborar un pla d'actuació bianual i per dissenyar polítiques transversals d'atenció a les famílies.

El PP considera que la institució familiar té una importància cabdal a la nostra societat, i més en una ciutat amb un índex de natalitat tan elevat com Sant Cugat. Per tal de donar resposta a les demandes de les famílies santcugatenques i implicar-les en la definició de les polítiques socials, el grup municipal popular presentarà al proper ple una moció per a la creació d'un Consell Municipal de les Famílies, que dependria de l'àrea de Serveis Socials.

El PP vol que aquest organisme estigui presidit per l'alcalde i compti amb representació de tots els grups polítics i les entitats familiars. La portaveu popular, Berta Rodríguez, explica les funcions que hauria de tenir aquest Consell.

Berta Rodríguez

Serviria per saber quin tipus de ciutat volen les famílies de Sant Cugat. Hauria de ser un òrgan de consulta en processos d'elaboració de les ordenances fiscals i analitzar les necessitats en polítiques socials.


La formació proposa també que les famílies nombroses estiguin representades en aquest Consell, per tal de fer sentir les seves demandes pel que fa a la fiscalitat i a l'accés a l'habitatge, entre d'altres. A més, la intenció dels populars és que aquest organisme serveixi per aplicar polítiques municipals transversals i per definir un pla d'actuació bianual. Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

El Consell hauria de servir per aplicar polítiques transversals i dissenyar un pla bianual d'actuacions en matèria de família.


Amb aquesta proposta, el PP vol que Sant Cugat sigui un municipi capdavanter a la comarca pel que fa a la promoció de les famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.