El PPC preguntarà a la Generalitat com pensa aturar el possible abocador incontrolat de Can Tintoré


  • Comparteix:

La secció local del PP ha demanat als seus representants al Parlament que formulin una pregunta al govern de la Generalitat sobre la situació de la planta de triatge de runa de Can Tintoré, a Valldoreix, davant la possibilitat que sigui un abocador incontrolat. Els populars consideren 'insòlit' que l'EMD es proposés legalitzar aquesta instal·lació que, asseguren, vulnera clarament la normativa.

Després que el vocal del PP a Valldoreix destapés la possibilitat que la planta de Can Tintoré sigui, en realitat, un abocador incontrolat de residus de la construcció, la secció local del PP ha instat als seus representants al Parlament a formular-li una pregunta al govern català per aclarir la situació.

La presidenta popular, Berta Rodríguez, ha explicat que la intenció és que la Generalitat expliqui què pensa fer per eliminar aquesta planta, i ha qualificat d'insòlit el fet que el govern de l'EMD pretengués legalitzar una instal·lació clarament irregular. L'escoltem.

Berta Rodríguez

Els nostres diputats autonòmics preguntaran a la Generalitat com pensa eradicar aquest abocador. Sembla mentida que en aquesta instal·lació de 15.000 metres s'hagi estat abocant terra durant tot aquest temps.


Rodríguez ha assegurat que la ciutat no pot permetre que hi hagi un abocador incontrolat com aquest dins dels seus límits, i ha recordat el rebuig social que va generar fa uns anys la possible implantació d'un abocador a la pedrera Berta, una instal·lació que finalment no es va arribar a construir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.