Sant Cugat aprovarà aquest dilluns l'ordenança de la Zona de Baixes Emissions i el Pla d'Acció d'Emergència Climàtica

La sessió del ple municipal serà telemàtica i es pot seguir en directe a Cugat Mèdia a partir de les quatre de la tarda


  • Comparteix:

Sant Cugat fomentarà amb el nou Pla d'Emergència Climàtica una mobilitat més sostenible / Foto: Lali Puig (Ajuntament)

Sant Cugat fomentarà amb el nou Pla d'Emergència Climàtica una mobilitat més sostenible / Foto: Lali Puig (Ajuntament)

El ple municipal donarà llum verda aquest dilluns a l'ordenança que regularà la Zona de Baixes Emissions, una de les mesures més destacades del Pla d'Acció d'Emergència Climàtica que, precisament, també s'aprovarà en la mateixa sessió. A més, l'Ajuntament sol·licitarà les competències a la Generalitat per tramitar les sancions per les infraccions de mesures anti-Covid i el ple debatrà set mocions de temes diversos, com l'empresonament Pablo Hasél, l'ampliació de la xarxa wifi pública, les llicències urbanístiques o declara persona non grata el rei Felip VI. La sessió comença a les quatre de la tarda i es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia. A les set de la tarda tindrà lloc l'audiència pública amb les preguntes de la ciutadania.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA DEL PLE

Declaració de la Junta de Portaveus
  • El ple ratificarà el manifest del Dia Internacional de les Dones, que ja van llegir representants polítiques de tots els grups el mateix 8-M en l'acte institucional.

  • Mocions institucionals i dels grups municipals
  • Moció de Junts per Sant Cugat, subscrivint la moció de l'AMI, de suport a Pablo Hasél.
  • Moció de Junts per Sant Cugat per instar al govern municipal a posar en marxa un pla de xoc per posar al dia les llicències urbanístiques de l'ajuntament.
  • Moció de Ciutadans i Junts x Sant Cugat a l'Ajuntament de Sant Cugat per ampliar la cobertura de xarxa wifi gratuïta a tots els centres de salut, parcs i districtes perifèrics.
  • Moció conjunta dels grups municipals de Junts per Sant Cugat i la CUP-PC per declarar Felip VI persona non grata i declarar la ciutat republicana i antimonàrquica d'acord amb la moció del Consell Local per la República.
  • Moció d'ERC-MES, PSC-CP, CUP-PC i Junts per Sant Cugat sobre la proposta per demanar la modificació puntual de la legislació urbanística en referència a les ampliacions de construccions en parcel·les amb edificis en volum disconforme.
  • Moció d'ERC-MES, de la CUP-PC i de Junts per Sant Cugat de suport a l'amnistia.
  • Moció del PSC-CP en defensa de la preservació de l'ordre públic democràtic i en suport als Mossos d'Esquadra i Policies Locals.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.