Ciutadans critica les ajudes 'clarament insuficients' del govern de Sant Cugat per la pandèmia

En una visita de la número 2 de Cs al Parlament, Anna Grau, el partit s'ha postulat per defensar "els problemes de la ciutadania"


  • Comparteix:

La diputada de Cs, Anna Grau, al centre, amb els regidors Aldo Ciprian i Munia Fernández-Jordán / Foto: Cugat Mèdia

La diputada de Cs, Anna Grau, al centre, amb els regidors Aldo Ciprian i Munia Fernández-Jordán / Foto: Cugat Mèdia

Ciutadans ha qualificat de 'sorprenent' que Sant Cugat, 'un dels municipis més pròspers de Catalunya', hagi aportat unes ajudes 'clarament insuficients' a la ciutadania per fer front a la pandèmia. En una visita a Sant Cugat, la diputada del partit taronja i número 2 al Parlament, Anna Grau, ha vinculat aquesta manca d'ajudes al manteniment de la pancarta dels 'presos polítics', que defineix com 'un insult a la ciutadania'. Sobre l'actualitat política catalana, Grau ha lamentat les negociacions 'pseudomafioses' dels partits independentistes per a la investidura d'un govern que, assegura, 'no s'ocuparà dels problemes de la ciutadania i molt menys de treure Catalunya del pou de decadència on és'.

A menys de 24 hores del ple d'investidura, i després que ERC i la CUP-Guanyem hagin arribat a un acord per investir com a president Pere Aragonès, la diputada ha explicat que la votació "amenaça de ser una colossal pèrdua de temps". A més, diu que a Cs li tocarà fer oposició i ha assegurat que no van al Parlament "a fer el pallasso", sinó "a fer feina". Pel que fa a una possible investidura de Salvador Illa, ha afirmat que no són "uns ressentits ni uns rancuniosos", en referència a les eleccions que va guanyar Arrimadas el 2017 i no va rebre el suport del PSC. "Preferim mil vegades un president constitucionalista que un no constitucionalista", ha afegit. Això sí, assegura que no veu a Illa "pel Pati dels Tarongers, a no ser que sigui de visita" i que és "una comèdia" perquè el candidat socialista "ha de salvar la cara com pugui".

Preguntada per les persones del partit que han marxat de Ciutadans al PP, Grau ha assegurat que "qui se n'havia d'anar ja se n'ha anat, i qui és de Ciutadans està a Ciutadans".

En clau santcugatenca, Grau ha concretat que les ajudes destinades al comerç i, específicament, als mercats ambulants, haurien de ser majors, ja que es veuran afectats per l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions. "Tots estem d'acord amb la sostenibilitat, però ha de ser un ecologisme per a la gent, no de saló", ha reblat la diputada.


Anna Grau

Ens sembla sorprenent que les ajudes siguin clarament insuficients. No direm que no s'ha fet res, però s'ha fet bastant menys del que es podria, es podria donar ajudes directes sobretot a les persones dels mercats ambulants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.