Junts per Sant Cugat demana calendaritzar l'arranjament de la riera de Saladrigues

El grup municipal torna a presentar aquesta moció al ple després que ho fes en el de març de 2020, que es va suspendre per la pandèmia


  • Comparteix:

La regidora de Junts Cristina Paraira (esquerra) i la portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny en una imatge d'arxiu al ple / Foto: Cugat Mèdia

La regidora de Junts Cristina Paraira (esquerra) i la portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny en una imatge d'arxiu al ple / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat posarà de nou sobre la taula el projecte d'arranjament de la riera de Saladrigues i el torrent de Buscarons, a la Floresta, després que el març de l'any passat no poguessin presentar la moció preparada a causa de l'inici de la pandèmia. Des del grup municipal reconeixen la 'complexitat' del projecte, que implicava inicialment un pressupost de més de 8 milions d'euros i que els va impedir, quan eren al govern, enllestir-lo. Asseguren que 'hi ha molta feina' avançada i que ja havien arribat a un acord amb l'actual equip de govern perquè la moció tirés endavant al ple i es calendaritzés l'execució dels treballs.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE LA RIERA DE SALADRIGUES

En la moció es demana que el govern presenti "com més aviat millor" una calendarització per a la resolució i execució del projecte, que s'inclogui les corresponents partides pressupostàries al pressupost municipal per a la seva realització i que s'informi de la concreció dels punts a les associacions i entitats de la Floresta, a través del consell de barri, a l'EMD de Valldoreix i altres grups municipals.

La regidora de Junts Cristina Paraira ha explicat que és un tema complex "que no s'acaba de resoldre per l'elevat cost que té" però critica que no tenen "constància que s'hagi fet cap gestió en aquests darrers dos anys o almenys no se'ns ha informat", ha afegit Paraira.

Delegació d'una oficina de la tresoreria general de la Seguretat Social
D'altra banda, Junts presentarà una moció perquè Sant Cugat insti al Ministeri de Treball l'obertura d'una delegació de la tresoreria general de la Seguretat Social a la ciutat. El regidor Carles Brugarolas considera que la ciutat "pateix dèficits obvis de caràcter estatal" i un exemple és aquesta oficina que actualment està a Cerdanyola.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE LA SEGURETAT SOCIAL


Cristina Paraira

El que demanem no és l'execució que entenem que és un projecte molt costós de més de 8 milions d'euros, sinó que el que volem és el compromís, tal com se'ns va demanar a nosaltres des d'aquest nou govern, quina és la calendarització i la previsió que tenen per resoldre aquest tema que era tan i tan important fa 4 anys i ho continua sent ara 6 anys després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.