La Coordinadora d'Afes reclama el pagament dels ajuts de menjador

La regidora d'Educació, Pilar Gorina, reconeix el retard del consistori i garanteix que els ajuts arribaran


  • Comparteix:

La regidora Pilar Gorina amb l'equip docent de l'escola Ciutat d'Alba a la inauguració del menjador / Foto: Cugat Mèdia

La regidora Pilar Gorina amb l'equip docent de l'escola Ciutat d'Alba a la inauguració del menjador / Foto: Cugat Mèdia

Les famílies de les escoles públiques de Sant Cugat consideren 'insostenible' la situació econòmica dels menjadors escolars. Així ho ha expressat la Coordinadora d'Afes de les escoles i instituts públics a través d'un comunicat. Amb aquest escrit, la coordinadora demana 'celeritat' en la publicació de la línia d'ajuts de l'Ajuntament per garantir que el sobrecost que suposa mantenir els grups bombolla a l'hora de dinar no recaigui sobre les famílies. La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha expressat a Cugat Mèdia que entén la preocupació de les famílies, ja que 'els ajuts estan trigant més del compte', però que 'està garantit que arribaran'.

Al comunicat, les Afes reconeixen que la regidora "reitera, de paraula, que el compromís segueix en peu", però tot i això demanen la immediata publicació dels ajuts per evitar el trencament dels grups bombolla. Per la seva banda, Gorina recorda que el ple va aprovar destinar 480.000 euros per aquest propòsit. No obstant això, la partida no va entrar als pressupostos del 2020, i els del 2021 encara no han estat aprovats. La regidora ha declarat a aquest mitjà que "si la cosa s'allarga, utilitzarem els pressupostos prorrogats del 2020".


Pilar Gorina

Està garantit que els ajuts arribaran, però el que tenen tota la raó és que està anant molt lent i ens sap molt de greu. Ara, tenen tota la garantia que arribaran. El que passa és que les empreses estan apurades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.