Grafits a les pantalles acústiques de FGC, el correcà de Mira-sol i els fons Next Generation, a l'audiència pública

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Les pantalles acústiques que FGC ha instal·lat es troben a tocar de l'estació del centre de Sant Cugat / Foto: FGC

Les pantalles acústiques que FGC ha instal·lat es troben a tocar de l'estació del centre de Sant Cugat / Foto: FGC

Ornamentar les noves pantalles acústiques a tocar de les vies de FGC, el correcà de Mira-sol i els projectes als quals vol optar l'Ajuntament amb els fons europeus Next Generation. Són els temes que s'han abordat a l'audiència pública del ple de març, les intervencions de les quals Cugat Mèdia recull aquí.

ESCOLTA-HO

Grafits a les pantalles acústiques

El veí Francesc Xavier Olivella ha pres paraula al torn de l'audiència pública per proposar que es decorin amb grafits les noves pantalles acústiques a tocar de la via de FGC. Per fer-ho, apostaria per obrir un concurs públic. Li ha respost l'alcaldessa, Mireia Ingla (1'30''), que ha agraït la proposta, però s'emplaça a esperar que acabin els treballs de plantació de vegetació a la zona per poder fer una valoració de com quedaria.

L'espai de socialització de gossos de Mira-sol

El correcà situat a tocar dels carrers d'Osca i Saragossa, a Mira-sol, ha tornat a ocupar minuts a l'audiència pública del ple. El veí Ferran Blanc (3'17'') ha preguntat en quin punt es troba el procés d'al·legacions per modificar aquest espai. El regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, ha explicat que ara s'està tramitant el decret que dona resposta al recurs de reposició que va presentar un veí. També ha explicat que encara no hi ha resposta del Síndic de Greuges de Catalunya, a qui l'executiu va lliurar documentació sobre el projecte. Simarro també ha subratllat que tot plegat va sorgir dels pressupostos participatius. En aquest sentit, Blanc ha alertat dels "riscos" d'aquest procés, ja que considera que els projectes guanyadors han de comptar amb el vistiplau de tot el veïnat a qui pugui afectar.

Fons europeus

El veí Fernando Rodríguez (14'50'') ha demanat al govern el llistat de projectes que el govern local vol presentar per optar a fons europeus Next Generation. El tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler (15'25''), ha explicant que ara s'estan recollint les iniciatives de les diferents àrees. En tot cas, la presentació de tot plegat es farà "quan sigui el moment raonable".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.